Ohita
FUCHS tuo markkinoille uuden automaattiöljyn Mercedes-Benzin 9-vaihteisiin automaattivaihteistoihin

Uutinen -

FUCHS tuo markkinoille uuden automaattiöljyn Mercedes-Benzin 9-vaihteisiin automaattivaihteistoihin

TITAN ATF 9034 on uusi Premium Performance -automaattivaihteistoöljy Mercedes-Benzin 9-portaisiin automaattivaihteistoihin (9G-Tronic / NAG III).

Mercedes-Benzin automaattivaihteistoöljyjä koskevissa uusimmissa MB 236.17 -vaatimuksissa yhdistyvät monet nykypäivän voiteluainevaatimukset. Edellytyksenä ovat voimansiirron hyvä hyötysuhde ja siten merkittävä polttoaineen säästö ja pitkät öljynvaihtovälit. Lisäksi vaaditaan hyvää vaihtamismukavuutta, joka parantaa osaltaan myös ajotuntumaa

TITAN ATF 9034 -öljyä voidaan käyttää monissa uusimpien vuosimallien ajoneuvoissa, esim. Mercedes-Benzin C-, E- ja S-malleissa ja myös Vito- ja Sprinter-malleissa.

TITAN ATF 9034 -öljyn MB 236.17 -suositus täydentää olemassa olevaa TITAN ATF 9134 FE -tuotettamme, jonka Mercedes-Benz on hyväksynyt virallisesti 9-portaisiin automaattivaihteistoihinsa

Edut – TITAN ATF 9034

  • Ainutlaatuiset polttoainetaloudelliset ominaisuudet
  • Erinomainen hapettumiskestävyys
  • Erittäin hyvä kitkankestävyys koko öljynvaihtovälin ajan
  • Suojaa tehokkaasti kulumiselta myös suurella kuormituksella
  • Sopii valikoituihin hybridiajoneuvoihin ajoneuvovalmistajan ohjeiden mukaan

TITAN ATF 9034 on saatavilla 20 litran pakkauksissa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Liittyvä sisältö

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS

Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi