Ohita
FUCHSin Advanced Circular Technology (ACT) - teknologiaan perustuva uusi moottoriöljy

Uutinen -

FUCHSin Advanced Circular Technology (ACT) - teknologiaan perustuva uusi moottoriöljy

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 Premium Performance -moottoriöljy, joka perustuu FUCHSin vastuulliseen Advanced Circular Technology (ACT) - teknologiaan. Kehitetty erityisesti PSA:n ajoneuvoihin – PSA B71 2010 -hyväksyntä

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 soveltuu STELLANTIS-konsernin ajoneuvoihin, jotka edellyttävät PSA B71 2010 -hyväksyntää (Peugeot, Citroen, DS, Opel/Vauxhall), sekä Toyotan eri ProAce-malleihin.

TITAN GT1 PRO 2010 erottuu kilpailijoistaan paitsi fyysisellä suorituskyvyllään moottorissa myös vastuullisilla perusöljyillään ja uusimmalla huippumodernilla lisäainetekniikallaan. Nämä tekijät vähentävät jokaisen TITAN GT1 PRO 2010 -litran tuotannosta aiheutuvia CO2-päästöjä verrattuna perinteisiin perusöljyihin.

Kyseessä on FUCHSin ensimmäinen ACT Premium Performance -moottoriöljy, ja valmistusprosessissa on onnistuttu vähentämään CO2e-päästöjä > 30 %* verrattuna perinteisten raaka-aineiden käyttöön.

Edut – TITAN GT1 PRO 2010

  • Vähentää polttoaineenkulutusta ja pakokaasupäästöjä.
  • Suojaa pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmiä.
  • Suojaa erittäin tehokkaasti kulumiselta.
  • Hyvät kylmäkäynnistysominaisuudet ja nopea öljyn kierto koko moottorissa myös alhaisissa lämpötiloissa
  • Edistyksellinen lisäainetekniikka auttaa säilyttämään suorituskyvyn öljyn koko käyttöiän ajan.
  • Pienempi hiilijalanjälki (PCF) kuin perinteisillä öljyillä Advanced Circular Technology (ACT) -teknologian ansiosta

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 on saatavilla 1, 5 ja 205 litran pakkauksissa.

* CO2-jalanjäljen (CO2e) pieneneminen perustuu FUCHSin nykyiseen (ISO 14067 -standardin mukaiseen) menetelmään julkaisuhetkellä saatavilla olevien arvojen mukaan

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Liittyvä sisältö

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS

Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi