Ohita
Uusi tuote: FUCHS BluEV EDF 7005

Uutinen -

Uusi tuote: FUCHS BluEV EDF 7005

FUCHS BluEV EDF 7005 on Premium Performance -öljy, joka on kehitetty erityisesti sähköisiin voimansiirtolaitteistoihin, joissa on suorajäähdytteiset, erittäin tehokkaat sähkömoottorit. FUCHS BluEV EDF 7005 -öljyssä matalaviskoosisten perusöljyjen ja huippumodernin lisäainejärjestelmän suhde on erinomaisessa tasapainossa, millä se erottuu edukseen perinteisistä tuotteista. Öljy on suunniteltu yhteensopivaksi sähkömoottoreiden suorajäähdytyksen sähköisten komponenttien kanssa, ja se takaa sähköakselien ainutlaatuisen voitelun. Lisäksi FUCHS BluEV EDF 7005 -öljyllä on erinomaiset sähköiset johtavuus- ja vastusominaisuudet.

FUCHS BluEV EDF 7005 soveltuu käytettäväksi TESLA Model 3:n ja Model Y:n voimansiirroissa sekä muissa vuosimallin 2021 ja sitä uudemmissa malleissa. Vaihdettaessa FUCHS BluEV EDF 7005 -öljyyn on suositeltavaa suorittaa täydellinen öljynvaihto.

Kuvaus Hyväksyntä FUCHS suosittelee
-

-

TESLA EDF-2

Saatavilla 12x1 litran pakkauksissa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi