Ohita
FUCHS BlueEV EDF 5930 - upouusi sähköä eristävä Premium Performance -vaihteistoöljy

Uutinen -

FUCHS BlueEV EDF 5930 - upouusi sähköä eristävä Premium Performance -vaihteistoöljy

FUCHS BlueEV EDF 5930 on täysin uusi sähköä eristävä Premium Performance -voimansiirtoöljy, joka on kehitetty erityisesti MAN:n ja SCANIAn hyötyajoneuvojen hybridivoimansiirtojärjestelmiin.

Tarkasti valittuihin perusöljyihin ja huippunykyaikaiseen lisäainetekniikkaan perustuva FUCHS BluEV EDF 5930 on kehitetty uusimpien vaatimusten mukaisesti. Nykyaikaiset hybridiajoneuvot sisältävät runsaan määrän erilaisia komponentteja sekä kitka- ja tiivistemateriaaleja. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus takaa erinomaisen yhteensopivuuden näiden komponenttien kanssa.

FUCHS BlueEV EDF 5930 -voimansiirtoöljyllä on MAN:n ja SCANIAn virallinen hyväksyntä, ja se takaa muun muassa erinomaisen suojan kuparikorroosiota ja kulumista vastaan.

Hyväksynnät: MAN M 3703, SCANIA STO EV

Saatavilla 20 litran pakkauksissa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Liittyvä sisältö

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS

Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi