Ohita
Uusi valmiiksi sekoitettu teollisuusglykoli parantaa käyttöturvallisuutta

Tiedote -

Uusi valmiiksi sekoitettu teollisuusglykoli parantaa käyttöturvallisuutta

RENOLIN MPG 5 mix 30 on uusi valmiiksi sekoitettu teollisuusglykoli, joka on kehitetty erityisesti CNC-koneiden karojen jäähdyttämiseen. Tuote on optimoitu näihin tehtäviin eikä sisällä lainkaan vaarallisia aineita, mikä tekee siitä uuden turvallisen vaihtoehdon niin koneiden käyttäjille kuin koneenrakennukseenkin.

Uusi RENOLIN MPG 5 mix 30 perustuu hyväksi havaittuun Fuchs-teknologiaan ja deionisoidun veden käyttöön.
– Kuljetustilavuuden kasvattaminen vedellä voi tuntua tarpeettomalta, sanoo teollisuuspuolen myyntiasiantuntija Thomas Berthou. Tässä tapauksessa on kuitenkin todettava, että hyödyt todella peittoavat mahdolliset haitat.

Taatusti optimaalinen seos
RENOLIN MPG 5 mix 30 on kehitetty erityisesti työstökoneiden karojen jäähdytykseen, mutta sitä suositellaan myös kaikkiin kiertojärjestelmiin, jotka kuljettavat lämpöä lämmitys-, jäähdytys- tai jäätymisenestotarkoituksiin.

Tämän valmiiksi sekoitetun tuotteen suurena etuna on (käyttövalmiuden lisäksi), että se on optimoitu käyttöiän maksimointia sekä tehokasta ruostesuojausta ja jäähdytystä varten – eikä käyttäjien tarvitse sekoittaa tuotteita itse. Tuote minimoi käyttäjien altistuminen vaaralliselle nesteelle ja samalla se pienentää myös virheellisten sekoitusten ja tavallisessa vesijohtovedessä olevien epäpuhtauksien riskejä.

Veden laatu on tärkeä tekijä. Uusi seos perustuu deionisoituun veteen, mikä vähentää korroosiota ja pidentää käyttöikää. Ruostesuojausta ja jäähdytystehoa parantaa myös optimoitu pitoisuus.

– Käyttäjien työ helpottuu, kun heidän ei tarvitse miettiä vesityyppiä, glykolityyppiä, määriä ja vastaavia tekijöitä. Itse sekoitettaessa haasteena on, että liian alhainen pitoisuus aiheuttaa korroosiota mutta liian korkea pitoisuus heikentää jäähdytysominaisuuksia, kertoo Thomas Berthou. Jos seosta halutaan kuitenkin laimentaa, siihen voidaan toki aina lisätä deionisoitua vettä, joka ei sisällä vesijohtoveden mukana tulevia mineraaleja ja metalleja.

Ei vaarallisia aineita – suuri etu alhaista myrkyllisyyttä koskevien vaatimusten kannalta
Huimana lisäetuna on, että RENOLIN MPG 5 mix 30 perustuu MPG:hen eikä sisällä lainkaan vaarallisia aineita.

MEG (monoetyleeniglykoli) ja MPG (monopropyleeniglykoli) ovat erilaisia glykolityyppejä, joiden sisältö ja ominaisuudet poikkeavat toisistaan. MPG-tuotteita ei luokitella vaarallisiksi tuotteiksi (toisin kuin MEG-tuotteet). Koska tuotteet eivät sisällä vaarallisia aineita, ne soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi elintarviketuotannon sovelluksiin, joissa edellytetään alhaista myrkyllisyyttä.

– On suuri etu, kun käyttäjä voi varmistaa oikean pitoisuuden helposti ja turvallisesti kaikissa koneissa. Vastaava vaikutus voidaan toki saavuttaa muillakin tuotteilla, mutta tämän käyttö on huomattavasti kätevämpää, Thomas Berthou toteaa. Turvallisempi tuote, joka ei sisällä vaarallisia aineita.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet


FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi