Ohita
Uusi FUCHS voimansiirtoöljy, joka on kehitetty erityisesti VOLVO WB 102 vaatimuksiin

Tiedote -

Uusi FUCHS voimansiirtoöljy, joka on kehitetty erityisesti VOLVO WB 102 vaatimuksiin

TITAN UTTO PRO 102 on Premium Performance -monikäyttö-öljy maanrakennus- ja maatalouskoneiden voimansiirtoihin, joissa on märkäjarrut. Se koostuu huolella valikoiduista lisäaineista ja korkealaatuisista perusöljyistä. Yhdistelmän avulla saavutetaan entistä parempi kulumissuojaus ja erinomaiset viskositeetti-/lämpötilaominaisuudet. Öljy on erittäin lämmönkestävä, ja sen hapettumiskestävyys on huippuluokkaa. Se toimii luotettavasti erittäin alhaisissa lämpötiloissa ja täyttää uusimman VCE-erittelyn WB 102 vaatimukset.

TITAN UTTO PRO 102 soveltuu erinomaisesti akseleihin, hammaspyörävälityksiin ja vetopyörästöihin märkäjarrujen ja tasauslukituksen kanssa tai ilman, valmistajan suosituksen mukaan. Ainutlaatuisen lisäainekoostumuksensa ansiosta TITAN UTTO PRO tarjoaa erinomaista suorituskykyä märkäjarruille ja minimoi samalla jarrutusäänet.

VOLVO-mallien lisäksi se soveltuu myös muun muassa seuraavien valmistajien laitteisiin: JOHN DEERE, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON jne.

Tuote on saatavilla 20 litran, 205 litran ja 1 000 litran pakkauksissa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet


FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

Yhteyshenkilöt

Richard Fagerholm

Richard Fagerholm

Sales Manager Automotive 040 828 6340

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi