Ohita
Uusi erittäin tehokas puhdistusaine hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmiin

Tiedote -

Uusi erittäin tehokas puhdistusaine hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmiin

Kenties sinullakin on monien muiden tavoin ikäviä kokemuksia siitä, että karsta tai muut öljyjäämät aiheuttavat suuria ongelmia hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmissä. FUCHS tuo nyt markkinoille erittäin tehokkaan ja helpon ratkaisun tähän ongelmaan: RENOLIN CLEAN.

RENOLIN CLEAN on suorituskykyinen pesuneste, jossa tehokkaat puhdistusominaisuudet yhdistyvät erinomaiseen hapettumiskestävyyteen. Tuote irrottaa haastavimmatkin karstat voitelu- ja hydraulijärjestelmän sisältä, minkä jälkeen epäpuhtaudet kulkeutuvat vaihdettaviin suodattimiin. Täydellinen ratkaisu, kun haluat varmistaa käytettävyyden ja tuotannon jatkuvuuden minimoimalla venttiilitukosten ja vastaavien ongelmien riskin. Tuote irrottaa niin ohuet karstat kuin tiukassa olevat lakkapinnat ja muut öljyjäämät. Se soveltuu myös järjestelmän tavanomaiseen öljynvaihtoon.

Yksinkertainen investointi, jolla voi olla suuri merkitys
RENOLIN CLEAN on suhteellisen pieni investointi, jolla voi olla suuri merkitys ja pitkäaikainen vaikutus koneiden toimintaan ja käyttöikään.

– Olemme testanneet tätä pesunestettä nyt hyvän aikaa, ja toistaiseksi olen huomannut vain suuria hyötyjä, toteaa sovellusasiantuntija Johnny Strömberg. Se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ongelmanratkaisijaksi asiakkailleni.

Yksi Johnnyn asiakkaista on paperitehdas, joka toimii maailmanlaajuisilla markkinoilla. Tehtaalla on kaksi paperikonetta, ja niistä toisen kanssa oli ongelmia käyttökatkoksen jälkeen. Yhtäältä järjestelmässä oli karstaa, joka tukki venttiilit ja aiheutti tuotantohäiriöitä. Toisaalta virtausmittarien voimakkaan karstoittumisen vuoksi ei enää nähty, saivatko laakerit tarvitsemansa voitelun.

– Sekoitimme järjestelmään RENOLIN CLEANia ja annoimme sen vaikuttaa kahden kuukauden ajan, minkä jälkeen öljy vaihdettiin. Ero oli valtava! Nyt projektista on kaksi vuotta, emmekä näe vieläkään uutta karstoittumista. Aiomme nyt tehdä saman myös toiselle paperikoneelle.

Tee hommasta helppo – käänny meidän puoleemme 
Jos haluat puhdistaa järjestelmäsi tai vaihtaa öljyt RENOLIN CLEANin avulla, käänny ensin Fuchsin puoleen – tekniset asiantuntijamme voivat käydä edellytykset läpi kanssasi: Millaisesta järjestelmästä on kyse? Minkä kokoinen järjestelmä on? Millainen on puhdistustarve? Minkä tyyppinen öljy järjestelmässä kiertää?

Kysymykset eivät siis ole mitenkään erityisiä, mutta niihin on saatava vastaukset, jotta voimme selvittää, paljonko RENOLIN CLEANia on käytettävä ja miten kauan puhdistusnesteen on oltava järjestelmässä. Oikea osaaminen onkin arvioinnissa erittäin tärkeää.

– Tämä tekee asiasta toisaalta yksinkertaisen asiakkaillemme, joiden on vain otettava yhteys asiakaspalveluumme, sanoo Johnny Strömberg. Tekninen asiantuntija tulee tämän jälkeen paikan päälle ja toteuttaa puhdistusprojektin yhdessä asiakkaan kanssa. Me olemme mukana koko ajan ja huolehdimme, että kaikki sujuu oikein.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet


FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS

Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi