Ohita
FUCHS valikoimassa kaksi uutta betoninirrotusainetta

Tiedote -

FUCHS valikoimassa kaksi uutta betoninirrotusainetta

BETONEX ECO

Irrotus- ja suoja-aine betoniautoihin, maanrakennuskoneisiin ja muihin laitteisiin. Tuote estää laastia ja betonia tarttumasta maanrakennuskoneisiin, betoniautoihin, betonipumppuihin, sekoittimiin, siiloihin, teräs- ja seinämuotteihin sekä kaikenlaisiin metalliosiin.

BETONEX ECO toimitetaan emulsiomuotoisena käyttöliuoksena, ja se perustuu kasvi- ja esteripohjaisiin öljyihin. Tämä tuo monia etuja: tuotteessa ei ole lainkaan mineraaliöljyä ja liuottimia, se on standardin OECD 301C mukaisesti biohajoava, ja CLP-asetuksen mukaan se ei edellytä erityisiä merkintöjä.

BETONEX ECO -tuotteen edut
- Helppokäyttöinen
- Vähentää betonisekoittimien kulumista
- Voidaan käyttää sekä kuiville että märille pinnoille
- Pienentää vaahtoamisriskiä
- Soveltuu myös sävytetylle betonille
- Helposti biohajoava


  SOK AQUA Z PLUS

  Käytetään erityisesti valmisbetonielementtien valmistuksessa ja soveltuu teräspäällysteisiin, muovipäällysteisiin ja höylättyihin puumuotteihin ja myös pystysuuntaisiin muotteihin. Tuote ehkäisee huokosten muodostumista, ja sen tehokkaat ruostesuojausominaisuudet mahdollistavat turvallisen käytön teräsmuoteissa. Tuote ei myöskään vaikuta tarttuvuuteen myöhemmissä tasoitus- ja maalausvaiheissa.

  SOK AQUA Z PLUS on uusiutuviin raaka-aineisiin perustuva käyttövalmis, ympäristöä säästävä muottiemulsio. Yli 80 % uusiutuvista raaka-aineista on standardin OECD 301D mukaan helposti biohajoavia.

  Linkit

  Aiheet

  Kategoriat

  Alueet


  FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

  FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

  Yhteyshenkilöt

  Otto Friberg

  Otto Friberg

  Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

  Moving your world

  FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
  Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
  FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

  FUCHS LUBRICANTS
  Äyritie 8D
  01510 Vaanta
  Suomi