Ohita
FUCHS vahvistaa erikoisvoiteluaineiden liiketoimintaansa ostamalla ruotsalaisen Gleitmo Technik AB:n voiteluainetoiminnot.

Tiedote -

FUCHS vahvistaa erikoisvoiteluaineiden liiketoimintaansa ostamalla ruotsalaisen Gleitmo Technik AB:n voiteluainetoiminnot.

Voiteluainealan maailmanlaajuinen FUCHS-konserni on tänään allekirjoittanut sopimuksen Ruotsin Kungsbackassa toimivan Gleitmo Technik AB:n voiteluaineliiketoiminnan ostamisesta. Kauppa toteutuu 1.7.2021, ja sen myötä ostettavasta yrityksestä tulee osa FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB -tytäryhtiötä.

FUCHS ostaa 100 % Gleitmo Technik AB:n osakkeista osakekaupassa, joka kattaa asiakaskunnan, tuotevalikoiman, henkilöstön sekä Kungsbackassa sijaitsevien Gleitmon toimisto- ja varastotilojen vuokrasopimuksen.

Myyntikanavien yhdistämisen myötä FUCHS LUBRICANT SWEDEN AB:stä tulee kaikkien voiteluaineiden ja niihin liittyvien erikoissovellusten keskeinen ja virallinen toimittaja Ruotsin ja Pohjoismaiden markkinoilla.

Gleitmo Technik AB on toiminut jo pitkään FUCHSin liikekumppanina, ja sen liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa tilikaudella 2020. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 10 henkilö.

Mannheim, 10 kesäkuuta, 2021

FUCHS Petrolub SE Press release

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet


FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS

Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi