Ohita
FUCHS esittelee uuden sukupolven teollisuusvaihteistoöljyt – RENOLIN UNISYN XT tuotesarja

Tiedote -

FUCHS esittelee uuden sukupolven teollisuusvaihteistoöljyt – RENOLIN UNISYN XT tuotesarja

Maailma muuttuu ja monet suurista kysymyksistä liittyvät kestävyyteen, ja siksi myös tuotevalikoimamme kehittyy samaan suuntaan.

RENOLIN UNISYN XT on tuotesarja täyssynteettisiä vaihteistoöljyjä (VG 68 – 1000), jotka perustuvat innovatiiviseen mPAO-perusöljyyn. Uusi tuotesarja korvaa olemassa olevan RENOLIN UNISYN CLP -tuotesarjan (VG 68-1000).
RENOLIN UNISYN XT -sarjan mPAO-perusöljy valmistetaan energiatehokkaammin kuin perinteinen PAO, ja sen avulla lopputuotteen kemiallisen koostumuksen ja ominaisuuksien hallinta on helpompaa.

Huolellisesti valittujen ja arvioitujen lisäaineiden ja kattavien testien myötä tuloksena on optimoitu vaihteistoöljy, jonka etuina ovat:

 • Erinomaiset kylmäominaisuudet
 • Vähäinen vaahtoavuus
 • Hyvä ilmanerottelukyky
 • Erinomainen vanhentumiskestävyys
 • Optimoitu korroosiosuojaus
 • Erinomainen viskositeetti-lämpötilasuhde
 • Erittäin korkea luontainen viskositeetti-indeksi (VI)
 • Moniasteominaisuus
 • Suojaa tehokkaasti kulumiselta, erinomainen EP-suorituskyky
 • Sekoitettavissa mineraaliöljy- ja esteripohjaisten vaihteistoöljyjen kanssa
 • Mahdollistaa huoltovälien pidentämisen
 • Toimii hyvin korkeissa ja matalissa käyttölämpötiloissa

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa erinomaista luotettavuutta ja energiatehokkuutta.


Uusien tuotteiden käyttöönotto tapahtuu kevään ja kesän aikana.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet


FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi