Ohita
FUCHS CASSIDA-sprayvalikoimamme on nyt ISO 21469 -sertifioitu

Tiedote -

FUCHS CASSIDA-sprayvalikoimamme on nyt ISO 21469 -sertifioitu

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Pohjoismaiden ensimmäisenä voiteluainetoimittajana täyden valikoiman elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä aerosolituotteita, joilla on tärkeä ISO 21469 -sertifikaatti.

CASSIDA-tuotenimen alle kuuluvan sprayvalikoimamme hyväksyntä tämän turvallisuusstandardin mukaan tarkoittaa, että nämä tuotteet täyttävät hygieniavaatimukset sellaisten voiteluaineiden koostumukselle, valmistukselle, käytölle ja käsittelylle, jotka joutuvat tilapäiseen tai tahattomaan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa valmistusprosessin aikana.

Valitsemalla spraytuotteet CASSIDA-valikoimastamme voit luottaa tuotteiden toimivuuteen, suorituskykyyn ja entistä parempaan elintarviketurvallisuuteen.

FUCHS CASSIDA -suihkevalikoima:

CASSIDA CHAIN OIL 320 SPRAY
CASSIDA CHAIN OIL 1500 SPRAY
CASSIDA CHAIN OIL 5000 SPRAY

Täyssynteettiset, erittäin suorituskykyiset ketjuöljyt
CASSIDA CHAIN OIL LT SPRAY Täyssynteettinen, kulumiselta suojaava ja erittäin
suorituskykyinen ketjuöljy, joka soveltuu käytettäväksi
laajalla lämpötila-alueella myös pakkasella.
CASSIDA FLUID DCE 15 SPRAY Synteettinen yleisöljy, joka soveltuu suoraan
kontaktiin elintarvikkeiden kanssa eri käsittelyvaiheissa.
CASSIDA FLUID FL 5 SPRAY Täyssynteettinen tunkeutuva öljy, jonka tunkeutumisominaisuudet
ovat erinomaiset
CASSIDA FLUID CP SPRAY Helppokäyttöinen, täyssynteettinen, korroosiolta suojaava öljy
CASSIDA PTFE DRY SPRAY Synteettinen PTFE-voiteluaine yleis- ja huoltokäyttöön,
perustuu ainutlaatuiseen komponenttiyhdistelmään.
CASSIDA SILICONE FLUID SPRAY Silikonipohjainen, täyssynteettinen yleisöljy
CASSIDA GREASE GTS SPRAY Erittäin suorituskykyinen voitelurasva, joka perustuu synteettiseen
perusöljyyn, sakeutettu kalsiumsulfonaattikompleksilla.
CASSIDA FM GREASE DC SPRAY Valkoöljypohjainen yleisvoitelurasva sovelluksiin, jossa tuote joutuu
suoraan tai satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

Yhteystiedot

Mitä ISO 21469 -sertifiointi tarkoittaa?

  • Kyseessä on vuonna 2006 julkaistu turvallisuusstandardi elintarvikekäyttöön hyväksyttyjen voiteluaineiden valmistajille.
  • Voiteluainevalmistajan tuotantolaitokselle suoritetaan täydellinen riskinarviointi.
  • Riippumattoman kolmannen osapuolen tarkistama suunnitelma kaikkien sertifiointimenettelyjen ja vaatimusten noudattamiseksi.
  • Vuosittainen näytteenotto, testaus ja uusintatarkastus, joiden tarkoituksena on tarkistaa, että elintarvikekäyttöön hyväksytyissä voiteluaineissa (FGL) käytetään edelleen ainoastaan FDA:n hyväksymiä raaka-aineita ja alun perin ilmoitettua koostumusta.
  • ISO 21469 -standardissa voiteluainetta ja sen valmistamista tarkastellaan yhtenä kokonaisuutena. Se koskee sekä voiteluainetta ja sen koostumusta että valmistusprosessia, käsittelyä, pakkausta ja varastointia. Tämän kokonaisvaltaisen lähestymistavan tavoitteena on varmistaa, että voiteluaine on valmistettu standardin mukaisesti ja että se myös toimitetaan vahingoittumattomana ja kontaminoitumattomana.

Linkki Suomen Standardisoimisliitto SFS

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet


FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi