Ohita
Valitse oikea öljy 4-tahtiperämoottoriin ja -vesiskootteriin

Uutinen -

Valitse oikea öljy 4-tahtiperämoottoriin ja -vesiskootteriin

TITAN MARINE FC-W 10W-30 on Super High Performance -moottoriöljy, joka on tarkoitettu käytettäväksi perämoottorien ja vesiskootterien tehokkaissa 4-tahtibensiinimoottoreissa.

Öljy suojaa moottoria tehokkaasti kulumiselta ja minimoi karstoittumisen. Se suojaa erinomaisesti myös korroosiolta. Tämä pidentää moottorin käyttöikää ja vähentää sytytystulppien karstoitumista, jotka voivat muutoin aiheuttaa käyttökatkoja.

TITAN MARINE FC-W 10W-30 täyttää NMMA:n (National Marine Manufacturers Association) uusimmat vaatimukset, ja se on hyväksytty käytettäväksi katalysaattorilla varustetuissa moottoreissa. Öljy ylittää useiden moottorivalmistajien laatuvaatimukset, ja siksi sen käyttöalue on laaja.

Hyväksynnät
NMMA FC-W (CAT)

FUCHS suosittelee
BOMBARDIER
EVINRUDE
HONDA
JOHNSON
MERCURY
SEADOO
SUZUKI
YAMAHA

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi