Ohita
Valitse oikea öljy 4-tahtiperämoottoriin ja -vesiskootteriin

Uutinen -

Valitse oikea öljy 4-tahtiperämoottoriin ja -vesiskootteriin

TITAN MARINE FC-W 10W-30 on Super High Performance -moottoriöljy, joka on tarkoitettu käytettäväksi perämoottorien ja vesiskootterien tehokkaissa 4-tahtibensiinimoottoreissa.

Öljy suojaa moottoria tehokkaasti kulumiselta ja minimoi karstoittumisen. Se suojaa erinomaisesti myös korroosiolta. Tämä pidentää moottorin käyttöikää ja vähentää sytytystulppien karstoitumista, jotka voivat muutoin aiheuttaa käyttökatkoja.

TITAN MARINE FC-W 10W-30 täyttää NMMA:n (National Marine Manufacturers Association) uusimmat vaatimukset, ja se on hyväksytty käytettäväksi katalysaattorilla varustetuissa moottoreissa. Öljy ylittää useiden moottorivalmistajien laatuvaatimukset, ja siksi sen käyttöalue on laaja.

Hyväksynnät
NMMA FC-W (CAT)

FUCHS suosittelee
BOMBARDIER
EVINRUDE
HONDA
JOHNSON
MERCURY
SEADOO
SUZUKI
YAMAHA

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilö/-t

Otto Friberg

Otto Friberg

Sales Manager Automotive 040 128 1478

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi