Ohita
Uusi polymeeripohjainen rasva – RENOLIT NOVA HV

Uutinen -

Uusi polymeeripohjainen rasva – RENOLIT NOVA HV

Esittelemme nyt uuden rasvan, joka perustuu samaan edistykselliseen tekniikkaan kuin RENOLIT NOVAWAY S ja RENOLIT NOVAWAY PS.

RENOLIT NOVA HV on polymeerisakeutettu voitelurasva, jonka pohjana on erittäin korkeaviskoosinen, täyssynteettinen PAO-perusöljy. Tämä voitelurasva toimii erinomaisesti märissä ja aggressiivisissa ympäristöissä, ja se on optimoitu raskaasti kuormitettaviin sovelluksiin, kuten paperi- ja selluteollisuuden tai terästeollisuuden hitaasti liikkuviin laakereihin. Se soveltuu kuitenkin myös moniin muihin teollisuuden, ajoneuvokalustojen ja meriliikenteen sovelluksiin.

Tuotteella on ainutlaatuinen kyky mukauttaa voitelukalvon paksuus kierroslukuun.

Polymeerin inerttien ominaisuuksien ansiosta se on täysin yhteensopiva muun tyyppisten voitelurasvojen kanssa ja suojaa järjestelmää tehokkaasti erilaisilta prosessinesteiltä. Voitelurasvan suorituskyky on osoittautunut testeissä ylivoimaiseksi litiumyhdisteellä sakeutettuihin voitelurasvoihin verrattuna, mikä pidentää käyttöikää ja alentaa huoltokustannuksia.

Ominaisuudet Arvo
NLGI 2
Nelikuula, hitsauskuormitus 3200 N
Lämpötila-alue -30-+120 °C

RENOLIT NOVA HV korvaa poistuvan tuotteen RENOLIT NOVAWAY SMB.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi