Seuraa FUCHS LUBRICANTS

Uudet kiertovoiteluöljyt paperikoneisiin

Uutinen   •   Loka 09, 2018 14:20 EEST

RENOLIN PA- ja RENOLIN UNISYN CLP PA -sarjat koostuvat uusista suorituskykyisistä paperikoneiden kiertovoiteluöljyistä. Kumpikin sarja ylittää paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset.

RENOLIN UNISYN CLP PA -sarja (polyalfaolefiinipohjainen)

RENOLIN UNISYN CLP PA -sarja on valikoima täyssynteettisiä kiertovoiteluöljyjä, jotka soveltuvat paperikoneiden kuiva- ja märkäosiin.

Valittujen lisäaineiden ansiosta tuote suojaa laakereita ja pyörästöjä erittäin tehokkaasti korroosiolta ja kulumiselta. RENOLIN UNISYN CLP PA -sarja takaa hyvän hapettumiskestävyyden ja vähäisen saostuvuuden, ja se on vakaa korkeissa lämpötiloissa.

RENOLIN UNISYN CLP PA -tuotteita on kaikissa yleisissä ISO VG -luokissa välillä 150–460. Tuotteet ylittävät SKF- ja Voith VN 108-vaatimukset, ja ne ovat saaneet erinomaiset tulokset paperikoneöljyjen FAG FE8 -testeissä (ISO VG 150–320). RENOLIN UNISYN CLP 220 PA täyttää ja ylittää SKF:n, FAG:n, Voithin ja Valmetin paperikoneöljyille asettamat vaatimukset. Tuotteet ylittävät DIN 51517-3 -teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää myös paperiteollisuuden tyypillisissä vaihteistoissa.

Edut pähkinänkuoressa

 • Vähäinen vaahtoavuus
 • Hyvä ilmanerotuskyky
 • Kestää erinomaisesti vanhenemista, erittäin hyvä lämmönkestävyys
 • Hyvä korroosiosuojaus
 • Hyvä suodatettavuus
 • Erinomaiset viskositeettiominaisuudet suhteessa lämpötilaan
 • Korkea luontainen viskositeetti-indeksi (VI)
 • Erinomainen kulumissuojaus
 • Yhteensopiva mineraaliöljy- ja esteripohjaisten voimansiirtoöljyjen kanssa
 • Hyvät emulsion erottumisominaisuudet
Tuote Kuvaus ja hyväksynnät
RENOLIN UNISYN CLP 150 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. Testattu paperikoneöljyjen FAG FE8 -testillä erinomaisin tuloksin.
RENOLIN UNISYN CLP 220 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. Testattu paperikoneöljyjen FAG FE8 -testillä erinomaisin tuloksin. Täyttää Metso RAU4L00659.06EN -vaatimukset (2010).
RENOLIN UNISYN CLP 320 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. Testattu paperikoneöljyjen FAG FE8 -testillä erinomaisin tuloksin.
RENOLIN UNISYN CLP 460 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset.

RENOLIN PA -sarja (mineraaliöljypohjainen)

RENOLIN PA -sarja on mineraaliöljypohjainen paperikoneöljy, joka on tarkoitettu käytettäväksi paperikoneiden keskusvoitelujärjestelmissä. Sarjan tarjoama kulumis- ja korroosiosuojaus on erinomainen, saostumistaipumus vähäinen ja vanhentumiskestävyys erittäin hyvä.

Sarjan tuotteet ylittävät paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. RENOLIN PA -tuotteet ylittävät teollisuusvaihteistoöljyjen DIN 51517-3: CLP -vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää paperiteollisuuden tyypillisissä vaihteistoissa.

Edut pähkinänkuoressa

 • Laakerien ja pyörästöjen optimaalinen kulumissuojaus
 • Ainutlaatuinen vanhentumis- ja hapettumiskestävyys
 • Minimaalinen vaahtoavuus
 • Yhteensopiva tiivistemateriaalien kanssa
Tuote Kuvaus ja hyväksynnät
RENOLIN PA 150 Ylittää paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset ja ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen DIN 51517-3: CLP -vaatimukset.
RENOLIN PA 220 Ylittää paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset ja ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen DIN 51517-3: CLP -vaatimukset.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.