Ohita
Uudet kiertovoiteluöljyt paperikoneisiin

Uutinen -

Uudet kiertovoiteluöljyt paperikoneisiin

RENOLIN PA- ja RENOLIN UNISYN CLP PA -sarjat koostuvat uusista suorituskykyisistä paperikoneiden kiertovoiteluöljyistä. Kumpikin sarja ylittää paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset.

RENOLIN UNISYN CLP PA -sarja (polyalfaolefiinipohjainen)

RENOLIN UNISYN CLP PA -sarja on valikoima täyssynteettisiä kiertovoiteluöljyjä, jotka soveltuvat paperikoneiden kuiva- ja märkäosiin.

Valittujen lisäaineiden ansiosta tuote suojaa laakereita ja pyörästöjä erittäin tehokkaasti korroosiolta ja kulumiselta. RENOLIN UNISYN CLP PA -sarja takaa hyvän hapettumiskestävyyden ja vähäisen saostuvuuden, ja se on vakaa korkeissa lämpötiloissa.

RENOLIN UNISYN CLP PA -tuotteita on kaikissa yleisissä ISO VG -luokissa välillä 150–460. Tuotteet ylittävät SKF- ja Voith VN 108-vaatimukset, ja ne ovat saaneet erinomaiset tulokset paperikoneöljyjen FAG FE8 -testeissä (ISO VG 150–320). RENOLIN UNISYN CLP 220 PA täyttää ja ylittää SKF:n, FAG:n, Voithin ja Valmetin paperikoneöljyille asettamat vaatimukset. Tuotteet ylittävät DIN 51517-3 -teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää myös paperiteollisuuden tyypillisissä vaihteistoissa.

Edut pähkinänkuoressa

  • Vähäinen vaahtoavuus
  • Hyvä ilmanerotuskyky
  • Kestää erinomaisesti vanhenemista, erittäin hyvä lämmönkestävyys
  • Hyvä korroosiosuojaus
  • Hyvä suodatettavuus
  • Erinomaiset viskositeettiominaisuudet suhteessa lämpötilaan
  • Korkea luontainen viskositeetti-indeksi (VI)
  • Erinomainen kulumissuojaus
  • Yhteensopiva mineraaliöljy- ja esteripohjaisten voimansiirtoöljyjen kanssa
  • Hyvät emulsion erottumisominaisuudet
Tuote Kuvaus ja hyväksynnät
RENOLIN UNISYN CLP 150 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. Testattu paperikoneöljyjen FAG FE8 -testillä erinomaisin tuloksin.
RENOLIN UNISYN CLP 220 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. Testattu paperikoneöljyjen FAG FE8 -testillä erinomaisin tuloksin. Täyttää Metso RAU4L00659.06EN -vaatimukset (2010).
RENOLIN UNISYN CLP 320 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. Testattu paperikoneöljyjen FAG FE8 -testillä erinomaisin tuloksin.
RENOLIN UNISYN CLP 460 PA Ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen CLP-HC-vaatimukset DIN 51517-3 -standardin mukaan sekä SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset.

RENOLIN PA -sarja (mineraaliöljypohjainen)

RENOLIN PA -sarja on mineraaliöljypohjainen paperikoneöljy, joka on tarkoitettu käytettäväksi paperikoneiden keskusvoitelujärjestelmissä. Sarjan tarjoama kulumis- ja korroosiosuojaus on erinomainen, saostumistaipumus vähäinen ja vanhentumiskestävyys erittäin hyvä.

Sarjan tuotteet ylittävät paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset. RENOLIN PA -tuotteet ylittävät teollisuusvaihteistoöljyjen DIN 51517-3: CLP -vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää paperiteollisuuden tyypillisissä vaihteistoissa.

Edut pähkinänkuoressa

  • Laakerien ja pyörästöjen optimaalinen kulumissuojaus
  • Ainutlaatuinen vanhentumis- ja hapettumiskestävyys
  • Minimaalinen vaahtoavuus
  • Yhteensopiva tiivistemateriaalien kanssa
Tuote Kuvaus ja hyväksynnät
RENOLIN PA 150 Ylittää paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset ja ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen DIN 51517-3: CLP -vaatimukset.
RENOLIN PA 220 Ylittää paperikoneöljyjen SKF- ja Voith VN 108 -vaatimukset ja ylittää teollisuusvaihteistoöljyjen DIN 51517-3: CLP -vaatimukset.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi