Ohita
Tutustu FUCHSin polyureapohjaisiin voitelurasvoihin!

Uutinen -

Tutustu FUCHSin polyureapohjaisiin voitelurasvoihin!

Noin 70 % maailman voitelurasvoista perustuu nykyään litium- tai litiumkompleksitekniikkaan. Litium on uusiutumaton raaka-aine, jota käytetään myös sähköautojen litiumioniakkujen valmistukseen.
Litiumpohjaisille voitelurasvoille on olemassa erilaisia vaihtoehtoja, ja valikoimamme sisältää useita erittäin suorituskykyisiä polyureapohjaisia voitelurasvoja vaativiin sovelluksiin.

> Lue lisää

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi