Ohita
TITAN GANYMET ULTRA LA – uusi moottoriöljy kiinteille kaasumoottoreille

Uutinen -

TITAN GANYMET ULTRA LA – uusi moottoriöljy kiinteille kaasumoottoreille

Vahvistamme kiinteille kaasumoottoreille tarkoitettua pohjoismaista tuotevalikoimaamme uudella TITAN GANYMET ULTRA LA -moottoriöljyllä. Tämä uuden sukupolven premiumöljy on kehitetty raskaasti kuormitettaville kaasumoottoreille, jotka on varustettu teräsmännillä ja turboahtimella. 
Moottoriöljy soveltuu kaiken tyyppisille maakaasukäyttöisille kaasumoottoreille. TITAN GANYMET ULTRA LA perustuu uusimpaan kaasumoottoreille tarkoitettuun lisäainetekniikkaan sekä erittäin suorituskykyiseen, korkealaatuiseen perusöljyyn

TITAN GANYMET ULTRA LA on hyväksytty seuraaville moottoreille: GE JENBACHER TA 1000–1109 A: sarja 2, 3, 4 (kaikki versiot), 6 (kaikki versiot, mukaan lukien teräsmännillä varustetut F- ja J-versiot (J624))
TITAN GANYMET ULTRA LA on saatavilla IBC 1000L -pakkauksessa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilö/-t

Kari Luhtala

Kari Luhtala

Lehdistön yhteyshenkilö Managing Director FUCHS Oil Finland 050 361 5230
Richard Fagerholm

Richard Fagerholm

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 040 828 6340

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi