Ohita
TITAN CVTF FLEX – voimansiirtoöljy useille automerkeille

Uutinen -

TITAN CVTF FLEX – voimansiirtoöljy useille automerkeille

TITAN CVTF FLEX on Ultra High Performance CVTF (Continuously Variable Transmission Fluids) -öljy, joka on tarkoitettu erityisesti voimansiirtoihin, joissa käytetään hihnoja tai teräksisiä voimansiirtoketjuja. Se muistuttaa ATF-öljyä, mutta erona on, että sen ominaisuudet soveltuvat eri metallimateriaalien välisen kontaktin ja kitkan optimointiin.

CVT-vaihteistot käyttävät yleensä tehokkaita hydraulipumppuja variaattorin ja sen lukituksen ohjaamiseen. Näiden öljyjen vaahdon- ja ilmanpoisto-ominaisuuksien onkin oltava erinomaiset sekä pumpun sisäisen kavitaation ehkäisemiseksi että luotettavan ja vaivattoman vaihteenkäytön takaamiseksi kaikissa käyttöolosuhteissa.

TITAN CVTF FLEX on saanut hyvät tulokset kenttätesteissä, joita on tehty pitkän ajan kuluessa useiden valmistajien erilaisille voimansiirroille. Voitkin nyt supistaa valikoimasi yhteen ainoaan tuotteeseen, joka kattaa useiden autonvalmistajien erilaisten voimansiirtojen tarpeet.

Saatavana 1 litran ja 20 litran pakkauksissa

Spesifikaatiot Hyväksynnät FUCHS suosittelee
            -             - BMW 83 22 0 136 376

BMW 83 22 0 429 154
CHRYSLER CVTF+4
DAIHATSU AMMIX CVTF-DC/-DFE
DODGE/JEEP NS-2/CVTF+4
FORD WSS-M2C933-A/MERCON C
GM 19260800
GM DEX-CVT
HONDA HCF-2
HYUNDAI/KIA SP-CVT1
MAZDA CVTF 3320
MITSUBISHI CVTF-J1/J4
NISSAN NS-1/NS-2/NS-3
SUBARU Lineartronic CV-30/CVTF/CVTF
II/E-CVT/iCVT
SUZUKI TC/NS-2/CVT Green 1/CVT
Green 2/CVTF 3320
TOYOTA TC/CVT FE
VW TL 521 80 (G 052 180)
VW TL 525 16 (G 052 516)

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi