Ohita
PLANTOHYD 46 B – FUCHS:n uusi esteripohjainen, ympäristöystävällisesti profiloitu hydrauliöljy

Uutinen -

PLANTOHYD 46 B – FUCHS:n uusi esteripohjainen, ympäristöystävällisesti profiloitu hydrauliöljy

PLANTOHYD 46 B on synteettisiin estereihin perustuva hydraulineste. Tuote täyttää ruotsalaisen SS 155434 -standardin tekniset ja ympäristöä koskevat vaatimukset. Korkean viskositeetti-indeksinsä ansiosta PLANTOHYD 46 B soveltuu käyttökohteisiin, joissa ympäristön lämpötila voi vaihdella.

PLANTOHYD 46 B sisältyy RISE SP -luetteloon, mitä tarkoittaa, että se on erinomainen valinta ympäristön kannalta kestäväksi tuotteeksi metsä-, rakennus- tai satamakoneiden hydraulijärjestelmiin.

Saatavilla 20 litran, 205 litran ja 1 000 litran pakkauksissa sekä bulkkina

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi