Ohita
PLANTO DRILL – täysin uusi ympäristöystävällinen tuotesarja FUCHS:n paineilmatyökaluille

Uutinen -

PLANTO DRILL – täysin uusi ympäristöystävällinen tuotesarja FUCHS:n paineilmatyökaluille

PLANTO DRILL -sarja on helposti biohajoava paineilmatyökaluöljy, jossa uusiutuvien perusöljyjen osuus on suuri. PLANTO DRILL on kehitetty kuormittavaan käyttöön kallioporakoneissa, mutta sitä voidaan hyvin käyttää myös muissa iskutyyppisissä paineilmatyökaluissa. Erittäin korkean viskositeetti-indeksinsä ansiosta PLANTO DRILL voitelee hyvin niin matalissa kuin korkeissa lämpötiloissa, ja sitä voidaankin käyttää erittäin laajalla lämpötila-alueella. Tuotteen koostumus suojaa tehokkaasti kulumiselta ja varmistaa paineilmatyökalun osien sujuvan toiminnan.

Paineilmatyökaluöljyjä käytettäessä koko öljymäärä kuluu ja leviää ympäristöön, joten perinteiset paineilmatyökaluöljyt voivat kuormittaa ympäristöä. Ympäristökuormitusta voidaan vähentää merkittävästi valitsemalla öljyksi PLANTO DRILL, joka on ympäristön kannalta fiksu valinta.

PLANTO DRILL -tuotteesta on tarjolla kaksi eri viskositeettia:

  • PLANTO DRILL 68
  • PLANTO DRILL 100

Tuote on saatavilla 20 litran ja 205 litran pakkauksissa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi