Ohita
Mitä suklaapukin mukana tulee tänä vuonna?

Uutinen -

Mitä suklaapukin mukana tulee tänä vuonna?

Joka joulu myydään satoja miljoonia folioon pakattuja suklaisia joulupukkeja ympäri maailman. Suklaapukki on tulevan joulun symboli, lupaus ilosta, hetken hengähdystauosta, perheen perinteistä, jouluruoista ja lahjoista.

EAFA:n* mukaan kaikkien Euroopassa (2019) valmistettujen suklaapukkien pakkaamiseen ja suojaamiseen käytetään vuodessa yhteensä 4 miljoonaa neliömetriä ohutta alumiinifoliota. Tämä vastaa noin 740:tä jalkapallokenttää tai 4 000 kilometrin pituista, metrin levyistä alumiinikaistaletta!

Kiiltävän foliopinnan alla on makeaa suklaata. Mutta mitä oikeastaan laitamme suuhumme?

> Lue lisää

*EAFA= European Aluminum Foil Association

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi