Ohita
Mitä suklaapukin mukana tulee tänä vuonna?

Uutinen -

Mitä suklaapukin mukana tulee tänä vuonna?

Joka joulu myydään satoja miljoonia folioon pakattuja suklaisia joulupukkeja ympäri maailman. Suklaapukki on tulevan joulun symboli, lupaus ilosta, hetken hengähdystauosta, perheen perinteistä, jouluruoista ja lahjoista.

EAFA:n* mukaan kaikkien Euroopassa (2019) valmistettujen suklaapukkien pakkaamiseen ja suojaamiseen käytetään vuodessa yhteensä 4 miljoonaa neliömetriä ohutta alumiinifoliota. Tämä vastaa noin 740:tä jalkapallokenttää tai 4 000 kilometrin pituista, metrin levyistä alumiinikaistaletta!

Kiiltävän foliopinnan alla on makeaa suklaata. Mutta mitä oikeastaan laitamme suuhumme?

> Lue lisää

*EAFA= European Aluminum Foil Association

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilö/-t

Otto Friberg

Otto Friberg

Sales Manager Automotive 040 128 1478

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi