Seuraa FUCHS LUBRICANTS

Kysytyt asennustahnat – nyt osana GLEITMO-erikoisvalikoimaa

Uutinen   •   Kesä 23, 2020 10:00 EEST

GLEITMO-valikoima sisältää paljon tuotteita kuivakalvovoiteluaineista ja korkealaatuisista liukulakoista erikoisvoiteluainetahnoihin sekä voitelu- ja asennustahnoihin. Tuotteiden tyypillisiä käyttöalueita ovat rulla- ja liukulaakerien, ruuvien/mutterien, liukukiskojen ja tiivisteiden, kuten O-renkaiden voitelusovellukset. Valikoimaa täydentävät valkoisiin kiinteisiin voiteluaineisiin perustuvat erikoiskoostumukset sekä korkeisiin lämpötiloihin ja happipitoisuuksiin tarkoitetut voiteluaineet.

Pohjoismaiseen tuotevalikoimaamme lisätään nyt kolme asennustahnaa.

GLEITMO 100
Tämä pehmeä musta asennustahna perustuu uusiin, kiinteisiin voiteluaineisiin, joissa molybdeenidisulfidi on yhdistetty huolellisesti valittuun mineraaliöljyyn. GLEITMO 100 -asennustahnaa voidaan käyttää raskaasti kuormitettavien liukulaakerien, johteiden, ohjauskiskojen, vaihteiden ja vaihdetankojen sisäänajovoiteluun. Se soveltuu myös ruuvien/pulttien ja ruuviliitosten voiteluun sekä laakerien, aluslevyjen, pyörien ja pulttien asennukseen ja sisääntyöntöön. Lisäksi sitä voidaan käyttää säätömekanismien voiteluun sekä avennukseen, taivutukseen, stanssaukseen ja puristukseen.

GLEITMO 155
Synteettiseen öljyyn ja valkoisiin kiinteisiin voiteluaineisiin pohjautuva kierretahna. Tehokas voitelukyky ja erinomaiset irrotusominaisuudet. Kehitetty erityisesti kierreliitoksiin, jotka altistuvat korkeille lämpötiloille. Soveltuu esimerkiksi turbiinien pulteille, pakokaasujärjestelmien ruuveille sekä kemianteollisuuden ja jalostamojen ruuviliitoksille korkeissa lämpötiloissa.

GLEITMO 160 NEU
Kuparitahna korkeisiin lämpötiloihin, jonka irrotusominaisuudet ovat erinomaiset. Sisältää metallikomponentteja, erityisesti paksuntimia sekä kiinteitä voiteluaineita ja mineraaliöljyä. Öljy höyrystyy noin 200 °C:n lämpötilassa, ja tahna muodostaa kuivan voitelukalvon, joka toimii jopa 1 100 °C:n lämpötilassa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi korkeissa lämpötilioissa mm. ruuviliitoksissa, pulteissa, saranoissa ja pakokaasujärjestelmien kierreliitosten liitoskappaleissa.

Tutustu myös asennustahnavalikoimamme sisältämään beigenväriseen GLEITMO 805 joka soveltuu pakkarasvaksi

Tehokas, beigenvärinen, kiinteitä voiteluaineita sisältävä tahna, joka on tarkoitettu raskaille kuormituksille, tärinälle ja iskuille altistuviin koneenosiin. Suositellaan käytettäväksi mm. kääntöteli- ja pulttiliitoksissa, vetoakseleissa, kierrejousissa sekä työstökoneiden istukkatahnana.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.