Ohita
Kysytyt asennustahnat – nyt osana GLEITMO-erikoisvalikoimaa

Uutinen -

Kysytyt asennustahnat – nyt osana GLEITMO-erikoisvalikoimaa

GLEITMO-valikoima sisältää paljon tuotteita kuivakalvovoiteluaineista ja korkealaatuisista liukulakoista erikoisvoiteluainetahnoihin sekä voitelu- ja asennustahnoihin. Tuotteiden tyypillisiä käyttöalueita ovat rulla- ja liukulaakerien, ruuvien/mutterien, liukukiskojen ja tiivisteiden, kuten O-renkaiden voitelusovellukset. Valikoimaa täydentävät valkoisiin kiinteisiin voiteluaineisiin perustuvat erikoiskoostumukset sekä korkeisiin lämpötiloihin ja happipitoisuuksiin tarkoitetut voiteluaineet.

Pohjoismaiseen tuotevalikoimaamme lisätään nyt kolme asennustahnaa.

GLEITMO 100
Tämä pehmeä musta asennustahna perustuu uusiin, kiinteisiin voiteluaineisiin, joissa molybdeenidisulfidi on yhdistetty huolellisesti valittuun mineraaliöljyyn. GLEITMO 100 -asennustahnaa voidaan käyttää raskaasti kuormitettavien liukulaakerien, johteiden, ohjauskiskojen, vaihteiden ja vaihdetankojen sisäänajovoiteluun. Se soveltuu myös ruuvien/pulttien ja ruuviliitosten voiteluun sekä laakerien, aluslevyjen, pyörien ja pulttien asennukseen ja sisääntyöntöön. Lisäksi sitä voidaan käyttää säätömekanismien voiteluun sekä avennukseen, taivutukseen, stanssaukseen ja puristukseen.

GLEITMO 155
Synteettiseen öljyyn ja valkoisiin kiinteisiin voiteluaineisiin pohjautuva kierretahna. Tehokas voitelukyky ja erinomaiset irrotusominaisuudet. Kehitetty erityisesti kierreliitoksiin, jotka altistuvat korkeille lämpötiloille. Soveltuu esimerkiksi turbiinien pulteille, pakokaasujärjestelmien ruuveille sekä kemianteollisuuden ja jalostamojen ruuviliitoksille korkeissa lämpötiloissa.

GLEITMO 160 NEU
Kuparitahna korkeisiin lämpötiloihin, jonka irrotusominaisuudet ovat erinomaiset. Sisältää metallikomponentteja, erityisesti paksuntimia sekä kiinteitä voiteluaineita ja mineraaliöljyä. Öljy höyrystyy noin 200 °C:n lämpötilassa, ja tahna muodostaa kuivan voitelukalvon, joka toimii jopa 1 100 °C:n lämpötilassa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi korkeissa lämpötilioissa mm. ruuviliitoksissa, pulteissa, saranoissa ja pakokaasujärjestelmien kierreliitosten liitoskappaleissa.

Tutustu myös asennustahnavalikoimamme sisältämään beigenväriseen GLEITMO 805 joka soveltuu pakkarasvaksi

Tehokas, beigenvärinen, kiinteitä voiteluaineita sisältävä tahna, joka on tarkoitettu raskaille kuormituksille, tärinälle ja iskuille altistuviin koneenosiin. Suositellaan käytettäväksi mm. kääntöteli- ja pulttiliitoksissa, vetoakseleissa, kierrejousissa sekä työstökoneiden istukkatahnana.

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi