Ohita
FUCHS THERMISOL MQM 5003 – uusi vaiheittain vaikuttava karkaisuöljy

Uutinen -

FUCHS THERMISOL MQM 5003 – uusi vaiheittain vaikuttava karkaisuöljy

FUCHS lisää nyt karkaisuöljytuotevalikoimaansa uuden vaiheittain vaikuttavan karkaisuöljyn.

Vaiheittain vaikuttava THERMISOL MQM 5003 -karkaisuöljy saa aikaan keskikorkean jäähtymisnopeuden. Tuote koostuu pitkälle jalostetusta mineraaliöljystä ja huolella valikoiduista lisäaineista, jotka takaavat vakaat karkaisuominaisuudet, puhtaat karkaisukomponentit ja pitkän käyttöiän. THERMISOL MQM 5003 -öljyä käytetään ennen kaikkea vaiheittain vaikuttavana karkaisuöljynä sovelluksissa, joissa muodonmuutosten on oltava mahdollisimman vähäisiä. Se soveltuu kuitenkin myös kaikenlaisiin karkaisulaitteistoihin, kuten avoimiin säiliöihin, tiiviisiin karkaisu-uuneihin ja jatkuvatoimisiin uuneihin.

Tämä tuote korvaa tuotteen THERMISOL MOM 5001, sillä THERMISOL MQM 5003:lla on parempi merkintä myös käyttöturvallisuustiedotteessa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilö/-t

Otto Friberg

Otto Friberg

Sales Manager Automotive 040 128 1478

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi