Ohita
FUCHS THERMISOL MQM 5003 – uusi vaiheittain vaikuttava karkaisuöljy

Uutinen -

FUCHS THERMISOL MQM 5003 – uusi vaiheittain vaikuttava karkaisuöljy

FUCHS lisää nyt karkaisuöljytuotevalikoimaansa uuden vaiheittain vaikuttavan karkaisuöljyn.

Vaiheittain vaikuttava THERMISOL MQM 5003 -karkaisuöljy saa aikaan keskikorkean jäähtymisnopeuden. Tuote koostuu pitkälle jalostetusta mineraaliöljystä ja huolella valikoiduista lisäaineista, jotka takaavat vakaat karkaisuominaisuudet, puhtaat karkaisukomponentit ja pitkän käyttöiän. THERMISOL MQM 5003 -öljyä käytetään ennen kaikkea vaiheittain vaikuttavana karkaisuöljynä sovelluksissa, joissa muodonmuutosten on oltava mahdollisimman vähäisiä. Se soveltuu kuitenkin myös kaikenlaisiin karkaisulaitteistoihin, kuten avoimiin säiliöihin, tiiviisiin karkaisu-uuneihin ja jatkuvatoimisiin uuneihin.

Tämä tuote korvaa tuotteen THERMISOL MOM 5001, sillä THERMISOL MQM 5003:lla on parempi merkintä myös käyttöturvallisuustiedotteessa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi