Ohita
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV  - Uusi jarruneste valikoimassa

Uutinen -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Uusi jarruneste valikoimassa

MAINTAIN DOT 514 LV on Premium Performance -jarruneste, joka täyttää ISO 4925 -standardin uusimman luokan 7 vaatimukset. Luokka 7 on yhdistelmä luokista 5-1 ja 6, ja tuotteen käyttöalue onkin laaja.

MAINTAIN DOT 514 LV -jarrunesteen korkea kuiva- ja märkäkiehumispiste ylittää FMVSS NR. 116 DOT 3- ja DOT 4 -vaatimukset ja täyttää DOT 5.1 -vaatimukset, mikä takaa luotettavan toiminnan myös pitkissä jarrutustapahtumissa ja jarrujärjestelmän lämpötilan ollessa korkea.

Alhainen viskositeetti mahdollistaa nopeat aktivointiprosessit ja helpottaa lisäksi ESP- ja ABS-turvajärjestelmien toimintaa myös alhaisissa lämpötiloissa.

MAINTAIN DOT 514 LV korvaa tuotteen MAINTAIN DOT 5.1
MAINTAIN DOT 514 LV on saatavana 6 x 1 litran pakkauksissa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilö/-t

Richard Fagerholm

Richard Fagerholm

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 040 828 6340

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi