Ohita
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV  - Uusi jarruneste valikoimassa

Uutinen -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Uusi jarruneste valikoimassa

MAINTAIN DOT 514 LV on Premium Performance -jarruneste, joka täyttää ISO 4925 -standardin uusimman luokan 7 vaatimukset. Luokka 7 on yhdistelmä luokista 5-1 ja 6, ja tuotteen käyttöalue onkin laaja.

MAINTAIN DOT 514 LV -jarrunesteen korkea kuiva- ja märkäkiehumispiste ylittää FMVSS NR. 116 DOT 3- ja DOT 4 -vaatimukset ja täyttää DOT 5.1 -vaatimukset, mikä takaa luotettavan toiminnan myös pitkissä jarrutustapahtumissa ja jarrujärjestelmän lämpötilan ollessa korkea.

Alhainen viskositeetti mahdollistaa nopeat aktivointiprosessit ja helpottaa lisäksi ESP- ja ABS-turvajärjestelmien toimintaa myös alhaisissa lämpötiloissa.

MAINTAIN DOT 514 LV korvaa tuotteen MAINTAIN DOT 5.1
MAINTAIN DOT 514 LV on saatavana 6 x 1 litran pakkauksissa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Richard Fagerholm

Richard Fagerholm

Sales Manager Automotive 040 828 6340

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi