Ohita
FUCHS lisää tuotteita laajaan elintarviketeollisuuden voiteluainevalikoimaan.

Uutinen -

FUCHS lisää tuotteita laajaan elintarviketeollisuuden voiteluainevalikoimaan.

CASSIDA GREASE GTM 2 on vedenkestävä EP-voitelurasva, joka on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuudessa ja elintarvikepakkausten valmistuksessa käytettävien koneiden voiteluun.
Tuote perustuu paksuntimena käytettävään kalsiumsulfonaattikompleksisaippuaan, synteettisiin perusöljyihin ja erityisiin lisäaineisiin, jotka on valittu elintarviketeollisuuden tiukkojen vaatimusten mukaan.

NSF H1 -rekisteröinti mahdollistaa käytön sovelluksissa, joissa tuote voi joutua satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

  • Sähkömoottorien, pumppujen, kuljetushihnojen, sekoittimien, vaihteistojen ja laakerien voitelu
  • Keskinopeudella käytettävät laakerit, jotka altistuvat epäsuotuisille käyttöolosuhteille
  • Raskaat ja iskuille alttiit sovellukset

Tuote on yhteensopiva elintarviketeollisuuden koneiden tavanomaisissa voitelujärjestelmissä käytettävien elastomeerien, pakkausten, tiivisteiden ja maalien kanssa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi