Ohita
FUCHS lisää tuotteita laajaan elintarviketeollisuuden voiteluainevalikoimaan.

Uutinen -

FUCHS lisää tuotteita laajaan elintarviketeollisuuden voiteluainevalikoimaan.

CASSIDA GREASE GTM 2 on vedenkestävä EP-voitelurasva, joka on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuudessa ja elintarvikepakkausten valmistuksessa käytettävien koneiden voiteluun.
Tuote perustuu paksuntimena käytettävään kalsiumsulfonaattikompleksisaippuaan, synteettisiin perusöljyihin ja erityisiin lisäaineisiin, jotka on valittu elintarviketeollisuuden tiukkojen vaatimusten mukaan.

NSF H1 -rekisteröinti mahdollistaa käytön sovelluksissa, joissa tuote voi joutua satunnaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

  • Sähkömoottorien, pumppujen, kuljetushihnojen, sekoittimien, vaihteistojen ja laakerien voitelu
  • Keskinopeudella käytettävät laakerit, jotka altistuvat epäsuotuisille käyttöolosuhteille
  • Raskaat ja iskuille alttiit sovellukset

Tuote on yhteensopiva elintarviketeollisuuden koneiden tavanomaisissa voitelujärjestelmissä käytettävien elastomeerien, pakkausten, tiivisteiden ja maalien kanssa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilö/-t

Kari Luhtala

Kari Luhtala

Lehdistön yhteyshenkilö Managing Director FUCHS Oil Finland 050 361 5230

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi