Ohita
FUCHS esittelee nyt silikoniöljypohjaisen, geelillä sakeutetun rasvan RENOLIT SI 708

Uutinen -

FUCHS esittelee nyt silikoniöljypohjaisen, geelillä sakeutetun rasvan RENOLIT SI 708

Esittelemme nyt silikoniöljypohjaisen, geelisakeutetun RENOLIT SI 708 -voitelurasvan, joka on vettä hylkivä ja vanhentumiskestävä sekä tarjoaa hyvät eristysominaisuudet ja dielektrisen lujuuden. Tuote on tarkoitettu helpottamaan tiivisteiden asennusta ja käytettäväksi sähköeristävänä rasvana.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS

Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi