Ohita
Esittelyssä RENOLIN SILVERSCREW - Paineilmakompressoriöljy öljytäytteisiin ruuvikompressoreihin

Uutinen -

Esittelyssä RENOLIN SILVERSCREW - Paineilmakompressoriöljy öljytäytteisiin ruuvikompressoreihin

RENOLIN SILVERSCREW 46 ja 68 on kehitetty uusimpien ruuvikompressoreissa käytettäviä paineilmakompressoriöljyjä koskevien vaatimusten mukaisesti. Tämän sarjan tuotteet perustuvat vetykrakattuun mineraaliöljyyn. Öljyn korkealaatuiset perusöljyt ja tehokkaat lisäaineet ehkäisevät öljyn vanhenemista ja karstoittumista, suojaavat kulumiselta sekä mahdollistavat kompressorin pitkäaikaisen ja tasaisen käytön.
Tuotteet ylittävät DIN 51506-VDL-standardin vaatimukset ja erilaiset OEM-vaatimukset.

RENOLIN SILVERSCREW 46 korvaa RENOLIN COMPWAY 46 -tuotteemme, joka poistuu valikoimasta.

Valikoimasta poistuvaa RENOLIN COMPWAY 68 -tuotetta on käytetty pääasiassa mäntäkompressoreissa, ja sen korvaa nimenomaan mäntäkompressoreihin tarkoitettu RENOLIN 503 VDL 68.

Asiakkaille, jotka ovat käyttäneet RENOLIN COMPWAY 68 -tuotetta ruuvikompressoreissa, korvaava tuote on RENOLIN SILVERSCREW 68.

RENOLIN SILVERSCREW -TUOTTEEN EDUT

  • Erinomaiset hapettumisenesto-ominaisuudet ja lämmönkestävyys
  • Pitkä, jopa 6 000 tunnin käyttöaika (loppulämpötilan ollessa 85 °C)
  • Vähäinen haihtuvuus ja siten minimaalinen öljyn kulutus
  • Erinomaiset puhdistusominaisuudet ja vähäinen karstoittuminen; pitää koneet puhtaina ja pidentää suodattimien käyttöikää
  • Vähäinen vaahtoavuus
  • Erinomaiset ilmanerotusominaisuudet
  • Suojaa tehokkaasti kulumiselta
  • Optimoitu korroosiosuojaus

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478
Jonne Lepistö

Jonne Lepistö

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Automotive 050 512 5939

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Äyritie 8D
01510 Vaanta
Suomi