Ohita
ECOCOOL Global 1000 – nyt ASML 2 -hyväksyttynä

Uutinen -

ECOCOOL Global 1000 – nyt ASML 2 -hyväksyttynä

ECOCOOL Global 1000 on lastuamisneste, jolla on ainutlaatuiset laatuominaisuudet. Tuote on kehitetty huippuluokan metallintyöstöön ilmailu- ja lääkintätekniikan aloilla, mutta se soveltuu myös moniin muihin teollisuussovelluksiin. ASML 2 on meille jälleen uusi tärkeä hyväksyntä puolijohdeteollisuutta varten.

ASML 2 -hyväksyntä koskee käyttöä seuraavien metallien kanssa:

✓ Alumiini 6082
✓ Ruostumaton teräs 316L
✓ Titaani, luokka 4
✓ Sopii myös saman metalliryhmän materiaaleille

Kaikki hyväksynnät

Hyväksytty lääkintätekniikan alalle, Cytotoxicity, L 929Proliferation, DMG MORI, Rolls-Royce (Cat. 2), Safran, GROB, ASML-Grade 2, yhteensopiva Boeing BAC 5008:n mallien 5–6 kanssa, yhteensopiva Airbus AIPS 00-00-010:n kanssa

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Alueet

Yhteyshenkilöt

Otto Friberg

Otto Friberg

Lehdistön yhteyshenkilö Sales Manager Industry 040 128 1478

Moving your world

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka kehittää, valmistaa ja myy voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita.
Kehitämme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mm. seuraaville sektoreille: autojen valmistus, OEM, kaivostoiminta ja malminetsintä, metallintyöstö, maa- ja metsätalous, ilmailu, sähköntuotanto, koneiden rakennus, rakentaminen ja kuljetus, teräs-, metalli- ja sementtiteollisuus, elintarvikkeet, lasintuotanto, valu, taontateollisuus ja monta muuta.
FUCHS-konserni on johtava riippumaton voiteluaineiden toimittaja, jolla on ratkaisuja lähes kaikille sovellusalueille ja sektoreille. Meillä on noin 6 000 työntekijää yli 50 maassa ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: pitää maailma liikkeellä keskittyen sekä kestävyyteen että tehokkuuteen.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi