Ohita
CANCELED - Tervetuloa Konepaja 2020 messuille

CANCELED - Tervetuloa Konepaja 2020 messuille

Päivä 17 Maaliskuu 2020 09:00 – 19 Maaliskuu 2020 16:00

Paikka Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus (TESC) Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere GPS-­koordinaatit Lat: N 61° 27.815′ Lon: E 23° 43.994′

Tule tapaamaan meitä Konepaja-messuilla osastolla nr. A 920 ja keskustele kanssamme lastuamisnesteiden haasteista nykyaikaisessa koneistuksessa.

Uusi tehokas turvallinen vesisekoitteinen työstöneste

ECOCOOL-työstönesteiden tuotekehityksessämme priorisoidaan työterveyden ja ympäristön turvallisuusvaatimukset. Turvallisen lisäaineteknologiamme yksi uusimmista tuotteista

ECOCOOL MM BF on nyt saatavissa varastostamme. ECOCOOL MM BF on boori- ja formaldehydivapaa yleistyöstöneste lastuamiseen ja hiontaan.

Erikoisvoiteluaineet

Uutta on myös laajentunut erikoisvoiteluaineiden valikoimamme. Olemme aloittaneet tänä vuonna

FUCHS LUBRITECH erikoisvoiteluainetehtaan tuotteiden myynnin Suomessa. Nyt voimme tarjota metallituotteiden valmistuksen vaativiin olosuhteisiin korkean suorituskyvyn erikoisvoiteluaneet kuten taontaan, painevaluun ja pinnoitukseen.

Rekisteröidy kävijäksi ilmaiseksi

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Kari Luhtala

Kari Luhtala

Lehdistön yhteyshenkilö Managing Director FUCHS Oil Finland 050 361 5230

Technology that pays back

FUCHS on saksalaiset juuret omaava globaali konserni, joka on kehittänyt, valmistanut ja myynyt voiteluaineita ja niihin liittyviä erikoistuotteita yli 85 vuoden ajan - lähes kaikilla sovellusalueilla ja sektoreilla.

FUCHS kehittää läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja mitä erilaisimpiin sovelluksiin. Voiteluaineiden valmistajana FUCHS merkitsee suorituskykyä ja kestävyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä. FUCHS edustaa lupausta: teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin.

FUCHS LUBRICANTS
Wolffintie 36 M10/I
65200 Vaasa
Suomi